13 Haziran 2011 Pazartesi

Alpha Rice Nedir?

AlphaRice Yeni Süper Yiyecek
Son günlerde mucize besin ve süper yiyecek olarak tanıtılan bir çok besine bir yenisi eklendi. Alpha Rice olarak tanıtılan bu pirinç çeşidi, sağlığı sürdürebilmek için gerekli olan maddeler ve antioksidanlar içermekte. Pirinçte bulunan sağlıklı kepek, diğer kepeklere karşı üstün bir durumda ve vucudun dengesi, kalp sağlığı için oldukça faydalı.
Yapılan çalışmalar Alpha rice’ta 100 değişik antioksidan ve mineral içeriyor. Bu pirincin kepeği, enerji ihtiyacını karşılıyor, doğal güç sağlıyor ve kilo kontrolünde yardımcı oluyor.

Alpha Rice bunların yanısıra fitosisterol, polisakaritler, sisterol, doğal lifler, vitamin E kompleksi ve B vitaminlerini içeriyor. Omega3 ve Omega6 bakımından oldukça zengin.
Antioksidanlar bilindiği üzere vücudumuzda dolaşan serbest radikallerle savaşan maddelerdir. Serbest radikaller günlük yaşantımızda maruz kaldığımız ve vücudumuza zarar veren çeşitli madde ve kimyasallardır. Bu serbest radikaller zamanından önce yaşlanma, vücut dengesinin bozulması ve hastalıklara yol açma gibi etkiler yapar. Alpha rice bu noktada bizi genç tutar, sağlığımızı korur ve besin ihtiyaçlarımızı karşılar.
Değişik deneylerle incelenen Alpha rice bir çok hastalıkta yarar sağlamış durumda. Romatizma, kalp damar rahatsızlıkları, çevresel kaynaklı sinir sistemi bozuklukları, yüksek kolesterol ve şeker hastalığı bunlardan sadece bazıları.. Doğal lif içeriği ile kilo kontrolünü, aşırı şişmanlığı engelleyerek bizi tok tutuyor. Ayrıca hem doğal hem de sağlıklı.
Alpha rice kullandığımız vitaminlerden çok daha sağlıklı. Besinlerin tümü vucudumuz için gerekli vitaminlerin tamamını aynı anda ya da ihtiyacımız olduğu kadar karşılayamaz. Bu nedenle vitamin içeren yapay kaynaklara başvururuz. Oysa Alpha riceta bu vitaminlerin tümü yeterli miktarda bulunmaktadır. Labaratuvarda üretilmiş vitaminlere gereksinimimizi ortadan kaldırır.
İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar:
Genç ve Formda olmanın en kolay yolu Maqui Berry
Rice Diyeti
Rice Diyeti 3. Hafta
Rice Diyeti – 2. Hafta
Rice Diyeti 4. Hafta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder